Youtube


Aktivizáltam magam az online területen. Tavalyi év végén egyszer csak bevillant, mi lenne, ha minden nap készítenék pár felvételt. Ezzel a gondolattal kezdődött el YouTube-tevékenységem, és így született meg a sorozat, amely a 2020-as év hónapjainak történéseit foglalja össze.  

Mivel így is rengeteget foglalkozom felvételek készítésével, adott volt, hogy a havi összeállítású, rendszerességű filmek mellett a siker kulcsát tanulmányozó filmekre is nagy hangsúlyt fektessek.

Egyre jobban megkedveltem, hogy gondolataimat mozgóképekben fejezem ki. De mit adhatok a filmekkel, mit adhatok át másnak? – Fogalmazódott meg bennem a kérdés. 

Számtalan témájú és célú videókat tárnak elénk az online platformon –  life coaching, önfejlesztő tréning, marketing tanácsadás, stb. 

Azonban ezek valóban hasznosak és segítenek az adott helyzeten, adott helyzetben? Vagy ismét a nyereség és az emberek kizsákmányolása a cél.

(Lásd: Egy marketing ügynökségnek az a leghasznosabb, ha minél hosszabb ideig tud az adott partnerével együttműködni és a legtöbb pénzt kisajtolni.)

Filmes karrierem évek óta tudatosan építem rengeteg tapasztalatot gyűjtve, persze még ez is elenyésző ahhoz képest, ami még a jövőben vár rám.

Számomra a jövő tervezése, az anyagi függetlenség és egzisztencia megteremtése, a biztonság felépítése rendkívül fontos téma.

A siker kulcsát folyamatosan kutatom. A sikerhez vezető út tanulható, azonban egyben hosszú és rögös út. A sikert nem adják és nem kapják az emberek. Az egy eredmény, a küzdelem, a tanulás, a tudatosság együttes eredménye. 

Rengeteget kísérletezek a témában tapasztalataim, következtetéseim hitelességében és hogyan lehet előre haladni a sikerhez vezető úton.
Azzal a céllal vagyok itt, hogy amit idáig tanultam a siker témájában, megosszam veletek filmekkel szemléltetve. Az internet remek kommunikációs csatorna, hogy ötleteket, gondolatébresztőket, segítséget nyújtsak az érdeklődőknek.